Ecologisch verantwoord verblijf…en zaaaalig!

We zijn er even tussen uit. En ja, toegegeven met het vliegtuig.

Duurzaamheid is ook je goed voelen, batterijen opladen enzovoort. En na dat druilerig jaar, hadden we ook echt wel zon ☀️ nodig met de nodige vitamine D, en wat doet dit goed 😊.

We trokken met het gezin naar Tenerife, niet meteen op ons prioriteitenlijstje, maar wel met zonzekerheid.

Mijn man vond, zoals gewoonlijk, een echt zalig verblijf op onze maat geschreven, weg van de toeristische trekpleisters en met adembenemende zichten, Haciënda El Terrero.

Bij aankomst werden we al verwend met heerlijke lokale wijnen. Echt een aanrader voor wie graag een goed glas lust om het te houden bij Canarische wijnen.

Bovendien is deze Haciënda helemaal ecologisch opgebouwd vertrekkende van een een oude boerderij die helemaal gerestaureerd is en dit op duurzame wijze.

Zo is er geen klassiek leidingwater, maar natuurlijk water en wordt ook het zwembad op deze manier gevuld. Ook zijn de huisjes gerestaureerd naar oude gewoontes met modern comfort en is er geen verwarming of dergelijke aanwezig. Dat laatste is ook helemaal niet nodig.

Naast de prachtige infinity pool en het adembenemende uitzicht, heeft hele terrein zijn eigen flora, met onder andere een bananenplantages. Alles gaat helemaal terug naar de natuur en je wordt zo helemaal één, in alle rust en idylle met genoeg bezigheid voor onze jonge kinderen.

Onze batterijtjes zijn weer goed opgeladen na dit fijne verblijf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s