De cadeautjesjacht

De jacht is officieel geopend! Wat vroeger dit jaar, door de bizarre tijden en net daarom nog wat bewuster bezig met het juiste cadeau.

Zo houden we ook dit jaar rekening met “consuminderen in stijl”, dus altijd leuk met onze footprint indachtig en de steun naar onze lokale handelaren.

Zo hebben we al leveringen aan huis bedacht van lokale horecazaken – we verklappen nog niet welke 😉 en leuke zelf bedachte doe-activiteiten voor als we weer samen dingen mogen doen.

Verder steunen we de lokale handelaren zoals Bazar Apart, gerund door mij schoonbroer en schoonzus, die met passie leuke spullen bij elkaar zoeken met een zo laag mogelijke footprint.

Verder komt ook mijn favoriet cocktailbar in Brussel in het vizier, Life is Beautiful, waar ik vooral mezelf dien te temperen om niet in de verleiding te komen. Ze hebben ook een hele leuke shop van bartendertools tot speciale dranken en … uiteraard kan ik nog niet alles verklappen 😉

Ook steun ik graag een dame waar ik samen een project mee heb uitgevoerd die ondertussen met erg veel passie zelf aan de slag is gegaan met het maken van natuurlijke zepen. Neem zeker een kijkje bij Zeepkat!

Verder maken we nog een paar ecologische Belgische websites onveilig zoals Kudzu en doen we het Belgische Jüttu aan voor leuke hebbedingen.

Wat ik precies overal kocht of nog zal kopen, houd ik nog eventjes voor mezelf zodat al mijn geliefden in de komende feestperiode ook nog leuk kan verrassen! Ook benieuwd wat het geworden is, neem zeker terug een kijkje in januari op de blog!

3 gedachten over “De cadeautjesjacht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s