Shopping in tijden van Corona

Koop Lokaal! Winkelhier!

Of het nu om eten of kleding of design of meubilair of hebbedingen of …

Denk aan onze lokale handel zodat ze achteraf er ook nog zijn. Het gaat immers alleen maar helpen om na een periode van quarantaine ook snel terug een levendige gemeenschap te hebben. Ze hebben onze steun dan ook nu nodig!

Zo kopen wij onze groenen en fruit deze dagen vooral bij de Foodhub, een lokale biowinkel met een fantastisch verhaal. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zo vlak bij hem of haar kan winkelen en bovendien GEEN wachtrijen!!!

Ook blijven we onze charcuterie, bij le Comptoir de Tom, of vis bij de Noordzee, in de stad kopen en ook de lokale bakker, c’est si bon, ziet ons vaak komen.

Als je iets anders nodig zou hebben, en je koopt online, koop dan Belgisch en bij voorkeur bij de lokale handelaren!

Zo kan ik bijvoorbeeld aanraden de webshop van Bazar Apart te bezoeken en hun nieuwe filmpjes op YouTube te bekijken van hun heuse Bazar Apart Shopping Chanel.

Verder een warme oproep om onze eigen creaties van Belgische bodem te steunen en dan in het bijzonder vandaag Valerie Berckmans. Het zou een groot verlies zijn voor onze stad!

Voor nog meer tips, verwijs ik jullie graag naar mijn pagina met interessante links en dit vooral naar Belgische handelaren in eender welk segment!

Samen solidair voor onze lokalen handelaren zou ik zo zeggen! En doe het in stijl 😉!

2 gedachten over “Shopping in tijden van Corona

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s