Seizoensgroenten

Consuminderen is back to the roots! (Terug) grijpen naar de groenten en fruit die horen bij het seizoen en niet verwachten dat we het hele jaar door alle mogelijke groenten en fruit op ons bord kunnen brengen.

Ik maak graag reclame voor deze overheerlijke wintersalade die overigens zeer in de smaak viel bij mijn gasten: boerenkool met pompoen, hazelnoten, gedroogde veenbessen en een lekkere dressing: http://ahouseinthehills.com/2014/10/06/kale-and-roasted-red-kuri-squash-salad/

Nu is de boerenkool bij ons gelukkig een minder grote hype dan in Amerika, al dien je wel langs de biowinkel te gaan om het te vinden.

In Brussel en op wandelafstand van mijn deur promoot ik natuurlijk graag mijn favorieten: den teepot, http://www.bioshop.be, en de foodhub, http://www.thefoodhub.be. Ik ben er zeker van dat er ook in jouw buurt een leuke biowinkel is!

Bovendien is concept van ateliergrooteiland, waar de foodhub een onderdeel van uitmaakt, in zijn geheel top! De moeite om eens te bekijken op http://www.ateliergrooteiland.be.

Een gedachte over “Seizoensgroenten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s